Disclaimer


Website

Elisys Automatisering besteed veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. Het kan echter voorkomen dat de inhoud van deze site op onderdelen verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.


E-mailverkeer

Elisys Automatisering e-mailberichten en enige bijlagen zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n) en strikt vertrouwelijk of anderszins wettelijk beschermd. De in Elisys Automatisering e-mailberichten vervatte opvattingen of meningen zijn uitsluitend die van de schrijver en niet per definitie die van Elisys Automatisering Indien u niet de geadresseerde bent, verzoeken wij u het betreffende bericht en enige bijlagen daarbij aan de afzender terug te sturen en alle kopieën ervan te wissen en te vernietigen. Elisys Automatisering is niet aansprakelijk voor virussen in e-mailberichten en/of enige bijlagen. Elisys Automatisering kan op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor en/of in verband met de gevolgen van en/of schade ontstaan door het onjuist, onvolledig en/of niet-tijdig versturen en ontvangen van de inhoud van emailberichten.

Elisys nieuwsitems

Elisys vanaf heden GO Toshiba! Partner

Toshiba besteedt bijzondere aandacht aan de mensen die het contact leggen en onderhouden met haar eindgebruikers. Mensen die zij liever geen ‘de..

Lees verder »

Gepromoveerd tot Microsoft Certified Partner

Elisys Automatisering behaalt de status van Microsoft Certified PartnerAls een Certified Partner heeft Elisys Automatisering aangetoond over de vereis..

Lees verder »
Binnen 10 seconden verwijzen we
U door naar de website van Agrippa!